KOŘENÍ -SOLI - SODA - DOCHUCOVADLA, Strana 5
Nejprodávanější
Značky
Používá se v mexické, indické a thajské kuchyni do omáček, dresingů, na drůbeží a skopové maso. Plody koriandru se využívají v kuchyni už od starověku, mají...
Koriandr mletý se používá do polévek, dušených pokrmů, kari, opékaných směsí, zeleninových pokrmů, salátů, k rybám a drůbeži, do jogurtů, čatní, chuťových...
Kurkuma se používá do směsi kari koření, k nakládané zelenině, do čatní, vajec na kyselo, fazolových a čočkových pokrmů, k drůbeži, rybám, korýšům, zelenině
Kurkuma – blahodárná síla barvy slunce. Její charakteristickou zlatožlutou barvu si dobře pamatují všichni, kteří ji po vaření chtěli umýt z rukou. Kurkuma...
Kurkuma (Curcuma longa), které se říká také indický šafrán, je koření žluté barvy ze sušených mletých oddenků kurkumovníku dlouhého.
měs koření bez glutamanu
Směs na přípravu klasického guláše, ale i do polévek a omáček, pod pečená a dušená masa.