KOŘENÍ -SOLI - SODA - DOCHUCOVADLA, Strana 4
Nejprodávanější
Značky
Jedlá soda má široké uplatnění. Používá se jak v domácnosti, tak při vaření a pečení, a to nejen cukroví. Dále ji můžeme využít také při pálení žáhy, k...
Jedlá soda má široké uplatnění. Používá se jak v domácnosti, tak při vaření a pečení, a to nejen cukroví. Dále ji můžeme využít také při pálení žáhy, k...
Zvýrazňuje chuť jak sladkého, tak slaného jídla. Do pečiva, asijské kuchyně. Výborný do kávy. Používají se pouze semena z rozloupnuté tobolky – celá i...
Kardamon mletý se používá v pikantní a sladké kuchyni
Kardamom se používá do dortů, sladkého pečiva, likérů, kávových nápojů, kari pokrmů, pilafů, při nakládání sleďů, do masitých pokrmů, punče, kořeněného vína,...
Nachází uplatnění při přípravě minutek, polévek, omáček, luštěnin, rýže, drůbeže i ryb
Nachází uplatnění při přípravě minutek, polévek, omáček, luštěnin, rýže, drůbeže i ryb
Nachází uplatnění při přípravě minutek, polévek, omáček, luštěnin, rýže, drůbeže i ryb
Nachází uplatnění při přípravě minutek, polévek, omáček, luštěnin, rýže, drůbeže i ryb
Kmín celý se hodí na chleby, pečivo, zeleninu (zvláště brambory), zelí, mrkev a houby, klobásy, tučné vepřové maso, kachnu a husu
Kmín drcený se hodí na chleby, pečivo, zeleninu (zvláště brambory), zelí, mrkev a houby, klobásy, tučné vepřové maso, kachnu a husu
Kmín římský celý se používá do nakládané zeleniny, zelí, do mexických a severoafrických pokrmů, do kari, k dušenému masu, měkkým sýrům, do klobás a...
Kmín římský mletý se používá do nakládané zeleniny, zelí, do mexických a severoafrických pokrmů, do kari, k dušenému masu, měkkým sýrům, do klobás a...