Rýže
Nejprodávanější
Značky

Rýže basmati BIO je druh dlouhozrnné rýže, která se pěstuje na úpatí himalájských hor v Pákistánu a Indii. Je to jedna z nejušlechtilejších druhů rýže....

Basmati rýže natural BIO má dlouhé zrno světle hnědé barvy. Má příjemnou jemně oříškovou chuť, zrnka jsou pevná a nelepí se. V kuchyni ji lze přidat do...

Velkou výhodou jasmínové rýže bílé BIO je rychlá příprava. Má lepivou konzistenci a díky tomu se hodí zejména pro pokrmy asijské kuchyně.

Jasmínová rýže natural BIO má podlouhlé zrno světle hnědé barvy. Je přirozeně bezlepková a díky tomu se hodí i pro bezlepkovou dietu.

Křehká extrudovaná pochoutka. Rýžové křupky v polevě s jogurtovou příchutí s malinami. Vyrobeno z bezlepkových surovin.

Rýžová kaše s čokoládou je snadno stravitelná, přirozeně bezlepková instantní směs pro přípravu výživné snídaně nebo svačiny. Jemná chuť rýže je doplněna...

Instantní rýžové vločky jsou výživnou a přirozeně bezlepkovou alternativou ke klasickým obilným vločkám. Vyrábějí se z rýže šetrným zpracováním, které...

Loupaný sezam (Sesamum indicum) jsou drobná, světle krémová semínka s jemnou oříškovou chutí. Odstraněním slupky získávají jemnější chuť i lepší...