K dušenému hovězímu, jehněčímu a vepřovému masu, do vánočních nákypů, sekaného masa, perníčků, kořeněných či ovocných koláčů, k nakládané zelenině, do...
Směs květů a koření s cukrem je dokonalým doplňkem pro mléčné pěny a dezerty. Jemná kombinace skořice, kardamomu a zázvoru dodá sladkým pokrmům orientální...
Do rajčatových omáček, k cibuli, avokádu, fazolím a čočce, do jemných sýrů, klobás, dušeného masa, k cukrové kukuřici, drůbeži, rybám a mořským korýšům
Jemný džem s 70 % sladkých meruněk, dochucený třtinovým cukrem a kapkou citronové šťávy. Bez chemie, v bio kvalitě. Skvělý na palačinky, pečivo i do dezertů...
Jedlá soda má široké uplatnění. Používá se jak v domácnosti, tak při vaření a pečení, a to nejen cukroví. Dále ji můžeme využít také při pálení žáhy, k...
Jedlá soda má široké uplatnění. Používá se jak v domácnosti, tak při vaření a pečení, a to nejen cukroví. Dále ji můžeme využít také při pálení žáhy, k...
Zvýrazňuje chuť jak sladkého, tak slaného jídla. Do pečiva, asijské kuchyně. Výborný do kávy. Používají se pouze semena z rozloupnuté tobolky – celá i...
Kardamom se používá do dortů, sladkého pečiva, likérů, kávových nápojů, kari pokrmů, pilafů, při nakládání sleďů, do masitých pokrmů, punče, kořeněného vína,...