KOŘENÍ -SOLI - SODA - DOCHUCOVADLA, Strana 4
Nejprodávanější
Značky

Garam masala je známá, velice aromatická indická směs

Směs koření se používá na přípravu steaku na otevřeném ohni, na pečená a dušená masa


Unikátní směs pro milovníky zeleniny, která posune každý grilovaný pokrm na vyšší úroveň. Kombinace mořské řasy wakame, aromatických bylin a jedlých květů...

Hořčice bílá se používá k nakládání zeleniny, k nakládání ryb, k pečenému masu

Semena černé hořčice mají ostrou štiplavou chuť

K dušenému hovězímu, jehněčímu a vepřovému masu, do vánočních nákypů, sekaného masa, perníčků, kořeněných či ovocných koláčů, k nakládané zelenině, do...

Do rajčatových omáček, k cibuli, avokádu, fazolím a čočce, do jemných sýrů, klobás, dušeného masa, k cukrové kukuřici, drůbeži, rybám a mořským korýšům

Chlebové koření se používá do chleba, pečiva, slaných těst

Kmín drcený, koriandr mletý, fenykl drcený, cibule smažená, česnek drcený, paprikové floky

Jemný džem s 70 % sladkých meruněk, dochucený třtinovým cukrem a kapkou citronové šťávy. Bez chemie, v bio kvalitě. Skvělý na palačinky, pečivo i do dezertů...

Jedlá soda má široké uplatnění. Používá se jak v domácnosti, tak při vaření a pečení, a to nejen cukroví. Dále ji můžeme využít také při pálení žáhy, k...