KOŘENÍ -SOLI - SODA - DOCHUCOVADLA, Strana 3
Nejprodávanější
Značky

Česnek je základní přísadou tisíce jídel z celého světa

Granulované aktivní instantní droždí existuje ve formě drobných válečků nebo kuliček odolných vůči teplu. Používá se stejně snadno jako čerstvé lisované droždí.

Estragon se používá do klasické francouzské kuchyně

Fenykl se používá do chlebů, pikantních sučenek, klobás, kořeněných masových směsí, do kari, do pokrmů se zelím a jablkových koláčů, také s rybami jako je...

Garam masala je známá, velice aromatická indická směs

Směs koření se používá na přípravu steaku na otevřeném ohni, na pečená a dušená masa

Hořčice bílá se používá k nakládání zeleniny, k nakládání ryb, k pečenému masu

Semena černé hořčice mají ostrou štiplavou chuť

K dušenému hovězímu, jehněčímu a vepřovému masu, do vánočních nákypů, sekaného masa, perníčků, kořeněných či ovocných koláčů, k nakládané zelenině, do...

Do rajčatových omáček, k cibuli, avokádu, fazolím a čočce, do jemných sýrů, klobás, dušeného masa, k cukrové kukuřici, drůbeži, rybám a mořským korýšům

Chlebové koření se používá do chleba, pečiva, slaných těst