NESTELBERGER
Kukuřičná mouka se vyrábí z jemně mletého kukuřičného zrna a využijete jí při zahušťování polévek, omáček, nebo při pečení.
Kód: 16402
Pohanková mouka má jemně ořechovou chuť a může být zpracována na sladké i slané pokrmy.
Kód: 16401
Výjimečná celozrnná mouka rozemletá se všemi složkami zrna, včetně klíčků.
Kód: 16396
Klasická standarní světlá mouka pro jemně pórové těsto, na přípravu závinů, palačinek, sušenek.
Kód: 16395
Jemná světlá mouka vhodná na zahušťování omáček, přípravu kvásku, listové těsto, palačinky, sušenky nebo třeba Spätzle.
Kód: 16394
Tmavá pšeničná mouka vytvářející jemně pórové těsto, vhodná na přípravu závinů, palačinek, sušenek.
Kód: 16391
Quinoa mouka představuje zdravou alternativu ke konvenční mouce.
Kód: 16405
Rýže a mouka z ní představuje alternativu ke konvenčním obilovinám, neobsahuje lepek, ale je jen částečně vhodná pro pečení pečiva a chleba, i když je velmi...
Kód: 16404
Sojová mouka se hodí jako emulgátor a stabilizátor a dokáže zlepšit kvalitu těsta na koláče a jiné pečivo.
Kód: 16403
Klasická špaldová celozrnná mouka v balení 1kg v nejlepší kvalitě.
Kód: 16390
Tato špaldová hrubá mouka chutná mírně ořechové a pikantně a může být použita ve všech receptech místo klasické pšeničné mouky dle Vaší chuti a fantazie.
Kód: 16397
Jedinečná bílá špaldová mouka ze špaldy jemně mleté na tradičním kamenném mlýně a pečlivě prosévané.
Kód: 16399
Jedinečná bílá špaldová mouka představuje ideální volbu pro všechny, kteří se musí obejít bez pšenice, ale špaldu mohou.
Kód: 16398
Výjimečná mouka z celého žitného zrna které se hodí hlavně pro pečení chleba - potřebuje trochu více tekutiny a více času na kynutí.
Kód: 16400
Klasická hladká žitná mouka s velmi jemným zrnem, zvláště vhodná pro pečení chleba, pečiva či perníků.
Kód: 16392
Stránka 1 z 1 -
15 položek celkem