VLÁKNINA
Nejprodávanější
Značky

Arašídový mouka je ideální pro aktivní lidi, protože je dobrým zdrojem bílkovin. Nic jiného není přidáno během procesu výroby, takže se jedná o čistě...

Banánové kousky z ručně sklizených zralých banánů s přirozenou sladkou chutí. Pomalu sušeny a bez přidaného cukru. Pochází z Peru a svými nutričními...

Banánové kousky z ručně sklizených zralých banánů s přirozenou sladkou chutí. Pomalu sušeny a bez přidaného cukru. Pochází z Peru a svými nutričními...

Plnohodnotné jídlo, které chutná jako čokoláda. COMPLETE DIET PROTEIN je instantní náhrada stravy s ideálním poměrem bílkovin, sacharidů, zdravých tuků a...

Vyvážené jídlo, které chutná jako dezert. COMPLETE DIET PROTEIN Vanilkový fondán spojuje kvalitní proteiny, chytré sacharidy, zdravé tuky a vlákninu v jednom...

Čekankový sirup je přírodní sladidlo s nízkým glykemickým indexem, bohaté na vlákninu inulin. Skvělá alternativa cukru vhodná pro zdravé slazení nápojů,...

Čekankový sirup je přírodní sladidlo s nízkým glykemickým indexem, bohaté na vlákninu inulin. Skvělá alternativa cukru vhodná pro zdravé slazení nápojů,...

Lahodný čokoládový topping na bázi čekankového sirupu s vysokým obsahem vlákniny a nízkým obsahem cukru. Ideální pro dochucení dezertů, palačinek, jogurtů...

Ovocný čekankový topping s příchutí jahody, s nízkým obsahem cukru a vysokým podílem vlákniny. Skvělý na palačinky, jogurty, kaše nebo dezerty. Sladká chuť...

Výtečný čekankový topping se slaným karamelem spojuje lahodnou chuť s nízkým obsahem cukru a vysokým podílem vlákniny. Perfektní k dochucení dezertů,...

Skvěle namixovaná bezlepková kaše, která je skutečně plná čokolády a tak 30 % jejího obsahu tvoří pecičky hořké čokolády a hoblinky belgické mléčné čokolády....

Výživná bezlepková surovina s jemnou oříškovou chutí, vhodná k obohacení kaší, smoothie, pečiva nebo jogurtu. Amarant je přirozeným zdrojem vlákniny,...

DULSE řasa je bohatým zdrojem jódu, který přispívá k normální tvorbě hormonů štítné žlázy, k normální činnosti štítné žlázy, k normální nervové činnosti a k...