KOŘENÍ -SOLI - SODA - DOCHUCOVADLA, Strana 8
Nejprodávanější
Značky
Ideální do mlýnků na pepř. Osvěží vůní, chutí i barevností všechny pokrmy.
Koření na přípravu svařeného vína, kompotů a punčů
Směs se používá pro nakládání svíčkové, zvěřiny, pečených mas a drůbeže
Šafrán můžeme použít do rybich popokrmů, hlavně v kombinaci s česnekem, k drůbežímu a hovězímu masu, do rajské omáčky, do sladkých pokrmů a biskvitů.
Šalvěj řezaná se používá ve směsi s cibulí do drůbežích nádivek
Mírně ostrá indická směs pro rožnění kuřat a jiných druhů masa na jehle (ryby, kotlety, králík, jehněčí maso atd.), na pečená masa, směs dodává pokrmům...
K přípravě ryb, pečených a dušených mas. MINIMÁLNÍ TRVANLIVOST: 07/2024 - K DISPOZICI 1 KS
Tymián se používá do tepelně upravovaných pokrmů, zvláště do dušených pokrmů a polévek, nepostradatelný je do svíčkové omáčky, ke smažené nebo pečené...