LINECKÉ CUKROVÍ BEZ LEPKU 255 g LABETA
🍪 Linecké cukroví bez lepku – 255 g
Tradiční linecké cukroví v bezlepkové variantě. Křehké máslové těsto spojené ovocnou náplní potěší při každém kousnutí – ideální nejen na Vánoce, ale i jako sladká odměna po celý rok.
Kategorie: | BIO POTRAVINY - POTRAVINY |
---|---|
EAN: | 8594009160800 |
🍪 Linecké cukroví bez lepku – 255 g
Tradiční linecké cukroví v bezlepkové variantě. Křehké máslové těsto spojené ovocnou náplní potěší při každém kousnutí – ideální nejen na Vánoce, ale i jako sladká odměna po celý rok.
Jaké by to byly svátky, kdyby se domem nelinula vůně lineckého cukroví? Pokud patříte k těm, co omezuje bezlepková dieta, netruchlete. Je tu pro vás speciální linecké cukroví, ve kterém nenajdete žádný lepek. Z této směsi zvládnete levou zadní připravit perfektní těsto. Pak již nezbývá, než vytáhnout poctivou domácí marmeládu a vánoční pečení může začít.
Návod na přípravu
Obsah sáčku vysypeme na vál, přidáme 100 g změklého másla a 1 vejce. Vypracujeme hladké těsto, které necháme 2 hodiny v lednici odpočinout. Vyválíme plát 0,5 cm silný a vykrajujeme různé tvary, které klademe na plech vyložený pečicím papírem. Pečeme v předehřáté troubě na 160 °C dozlatova cca 8 - 10 minut. Po vychladnutí slepíme marmeládou nebo krémem a ozdobíme polevou.
K tomu přidáte
100 g změklého másla a 1 vejce
Složení
kukuřičná mouka, rýžová mouka, cukr, stabilizátor: E464, zahušťovadlo: guma guar, sušený vaječný bílek
Víte, že ...
stabilizátor E464 – používá se jako stabilizátor, emulgátor, zahušťovadlo, váže vodu a snižuje vstřebávání tuků při smažení, nevykazuje žádné nežádoucí účinky, je považován za bezpečnou látku; guma guar – zvyšuje trvanlivost a zamezuje drobivosti pečiva, má rostlinný původ, je považována za bezpečnou látku.
Výživové hodnoty | v suché směsi |
Energetická hodnota [kJ/kcal] | 1571/ 370 |
Tuky [g] | 1,1 |
z toho nasycené mastné kyseliny [g] | 0,2 |
Sacharidy [g] | 84 |
z toho cukry [g] | 20 |
Bílkoviny [g] | 5,1 |
Sůl [g] | 0,02 |
Vláknina [g] | 1,9 |
Obsah: 255 g
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.