KUŘECÍ NA DIVOKO s rýží 400 g ADVENTURE MENU

Pochutnej si jako v restauraci, kdekoli a kdykoli se ti zachce

Hned po otevření se ti pod nosem rozvoní poctivě uvařený jídlo ze 100% přírodních surovin, který naši kuchaři uvařili stejně jako v dobrý restauraci. My jsme ho navíc jenom zasterilovali stejným principem, jako zavařovaly naše babičky. Dneska na to jen máme lepší technologii. Jídlo díky tomu chutná a voní jako právě uvařený. Jen ti bez lednice vydrží minimálně tři roky. Tuhle pochoutku si tak můžeš servírovat kdykoli a kdekoli máš zrovna chuť.

Když tě netíží každý gram navíc, můžeš si otevřít restauraci jen pro sebe. Doslova!

Skladem
Kód: 86-1492
Značka: ADVENTURE MENU
229 Kč / ks
Zpět do obchodu
Jedno z nejoblíbenějších jídel, díky skvěle vývážené chuti a nutriční hodnotě. V omáčce s kusy cibule, špekem, rajským protlakem jsou Kuřecí stehenní kousky pečené v páře. Celozrná rýže natural propojená s omáčkou dotváří celek i díky tomu, že je mimořádně bohatá na vitamíny a vlákninu.

Složení 

Kuřecí stehenní maso (30%), rýže natural (12%), cibule, špek, tvaroh mléčný, mouka rýžová, mouka kukuřičná, rajský protlak (rajčata, sůl, cukr), řepkový olej, sůl, paprika, pepř.

Nutriční hodnoty

100 g Jídlo
Energetická hodnota kcal 136 544
Energetická hodnota kJ 573 2292
Tuk g 5,6 22,4
Nasycené tuky g 1,3 5,2
Bílkoviny g 8,1 32,4
Sacharidy g 13,4 53,6
Cukry g 0,7 2,8
Sůl g 1,2 4,7
 
Chceš vědět, jak jsme toto jídlo vařili?
Základem jsou 100% přírodní suroviny
 

Bez nich prostě přírodní jídlo neuděláš, ani kdyby ses rozkrájel/a. Maso i zeleninu bereme čerstvé, chlazené od lokálních dodavatelů. Nepouživáme žádné polotovary a všechno si připravujeme poctivě sami od základu. No řekněte, kdo z vás má během treku nebo dovolený tak čas a chuť tohle řešit?

Ruční vaření podle tradičních receptur
 

Když už máme ty nejlepší suroviny, tak jim musíme dopřát taky odpovídající péči. U nás nenajdeš žádné automatizované výrobní linky. Každá porce jídla projde rukama našich kuchařů - srdcařů, kteří si s jídlem doslova hrají. Bohužel musíme psát i to, že všechna jídla jsou nejdřív klasicky uvařena než se suší, případně sterilují. Jestli si teď říkáš, že je to přece jasný, tak bohužel to dnes je spíš výjimka. To všechno děláme jen proto, aby sis mohl/a ve spacáčku mlaskat blahem.

Nakonec přichází high-tech konzervace
 

Máme hotové jídlo. No a co ted' s ním? Aby vydrželo opravdu cokoli a drželo s tebou krok ať už se vydáš kamkoli, musíme s ním udělat pár kouzel. Kouzla máme celkem dvě a to vakuové sušení, nebo sterilaci. U obou je unikátní to, že si jídlo zachová svou přirozenou chuť a nutriční hodnoty a i po X letech je stejné, jako čerstvé uvařené. Vakuové sušení používáme pro co nejlehčí jídla do batohu, sterilaci pak pro jídla, u kterých není takový tlak na nízkou váhu, nýbrž na rychlost přípravy.

 

Obsah: 400 g

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: