ČOKOLÁDA LÁSKA A ČOKOLÁDA 45 g - VARIANTY: mléčná 51%, hořká 75%, růžová ČOKOLÁDOVNA TROUBELICE

💝 Malý dárek, velká radost – tři druhy čokolád pro každé srdce

Čokoláda „Láska a čokoláda“ je ideálním sladkým potěšením pro vaše blízké – ať už jako milý dárek, pozornost z lásky nebo jen tak pro radost. V nabídce najdete tři chuťové varianty, které spojují kvalitní suroviny, pečlivé zpracování a nápaditý design.

Kód: 50038/RUZ
99 Kč / ks
Snímek obrazovky 2025 07 11 155156
Novinka
růžová
Skladem | 50038/RUZ EAN: 8594196852366
99 Kč / ks
mléčná 51%
Skladem | 50038/MLE EAN: 8594196852342
99 Kč / ks
hořká 75%
Skladem | 50038/HOR EAN: 8594196852359
99 Kč / ks

💝 Malý dárek, velká radost – tři druhy čokolád pro každé srdce

Čokoláda „Láska a čokoláda“ je ideálním sladkým potěšením pro vaše blízké – ať už jako milý dárek, pozornost z lásky nebo jen tak pro radost. V nabídce najdete tři chuťové varianty, které spojují kvalitní suroviny, pečlivé zpracování a nápaditý design.

Láska a čokoláda je vše, co potřebuješ.

Mléčná, hořká nebo růžová čokoláda v krásném perleťovém obalu s textem "Láska a čokoláda je vše, co potřebuješ."
 
Čokolády se vyrábí ručně z ekvádorských kakaových bobů a sladí se třtinovou šťávou panelou v Bio kvalitě. 
 
Můžete si vybrat ze tří druhů čokolády:

Mléčná čokoláda 51%
Složení: kakaové boby, kakaové máslo, třtinová šťáva panela Bio, sušené mléko. Obsah kakaové sušiny nejméně 51%. Obsahuje alergen: mléko.

Hořká čokoláda 75%
Složení: kakaové boby, kakaové máslo, třtinová šťáva panela Bio. Obsah kakaové sušiny nejméně 75%.

Růžová čokoláda s ibiškem
Složení: kakaové máslo, třtinová šťáva panela, sušené mléko, ibišek. Obsah kakaového másla minimálně 40%. Obsahuje alergen - mléko.
  • Neobsahuje lecitin ani konzervanty.
  • Neobsahuje LEPEK.

Základní proces výroby:

Kakaové boby se nejdříve musí ručně přebrat a roztřídit. Boby se nasypou do drtiče, kde dochází k narušení struktury bobů a následnému „odfouknutí“ slupky. Tímto procesem vzniká kakaová hmota. Kakaové hmota se vlévá do melanžéru. Přidají se další suroviny – kakaové máslo na zjemnění, případně sušené mléko a panela. 

Vše se promíchává a hněte. Hnětení je proces, kdy dochází ke zjemňování čokolády ve speciální nádobě - melanžéru, ve které jsou umístěny žulové kameny, které se otáčí po žulovém dnu nádoby a tím dochází k zjemnění čokolády. Hnětení trvá až několik desítek hodin. Po té se čokoláda vlévá do nerezových nádob, kde ztuhne. 

Čokoláda se pak vloží do temperovacího stroje, kde se zahřívá a následně chladí, tzv. proces temperování. Každý druh čokolády má jinou teplotu temperování.  

Po té je čokoláda vlévána do forem, které se ukládají do lednice. Jakmile čokoláda ztuhne, vyklopí se z forem a nechá se minimálně 1 den „odpočívat“.  Pak je čokoláda připravená k balení. 

Neobsahuje lecitin ani konzervanty! Neobsahuje LEPEK.

Hmotnost: 45g

 

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Bezpečnostní kontrola