ČOKOLÁDA LÁSKA A ČOKOLÁDA 45 g - VARIANTY: mléčná 51%, hořká 75%, růžová ČOKOLÁDOVNA TROUBELICE
💝 Malý dárek, velká radost – tři druhy čokolád pro každé srdce
Čokoláda „Láska a čokoláda“ je ideálním sladkým potěšením pro vaše blízké – ať už jako milý dárek, pozornost z lásky nebo jen tak pro radost. V nabídce najdete tři chuťové varianty, které spojují kvalitní suroviny, pečlivé zpracování a nápaditý design.
Kategorie: | BIO POTRAVINY - POTRAVINY |
---|
💝 Malý dárek, velká radost – tři druhy čokolád pro každé srdce
Čokoláda „Láska a čokoláda“ je ideálním sladkým potěšením pro vaše blízké – ať už jako milý dárek, pozornost z lásky nebo jen tak pro radost. V nabídce najdete tři chuťové varianty, které spojují kvalitní suroviny, pečlivé zpracování a nápaditý design.
Láska a čokoláda je vše, co potřebuješ.
Mléčná čokoláda 51%
Složení: kakaové boby, kakaové máslo, třtinová šťáva panela Bio, sušené mléko. Obsah kakaové sušiny nejméně 51%. Obsahuje alergen: mléko.
Hořká čokoláda 75%
Složení: kakaové boby, kakaové máslo, třtinová šťáva panela Bio. Obsah kakaové sušiny nejméně 75%.
- Neobsahuje lecitin ani konzervanty.
- Neobsahuje LEPEK.
Základní proces výroby:
Kakaové boby se nejdříve musí ručně přebrat a roztřídit. Boby se nasypou do drtiče, kde dochází k narušení struktury bobů a následnému „odfouknutí“ slupky. Tímto procesem vzniká kakaová hmota. Kakaové hmota se vlévá do melanžéru. Přidají se další suroviny – kakaové máslo na zjemnění, případně sušené mléko a panela.
Vše se promíchává a hněte. Hnětení je proces, kdy dochází ke zjemňování čokolády ve speciální nádobě - melanžéru, ve které jsou umístěny žulové kameny, které se otáčí po žulovém dnu nádoby a tím dochází k zjemnění čokolády. Hnětení trvá až několik desítek hodin. Po té se čokoláda vlévá do nerezových nádob, kde ztuhne.
Čokoláda se pak vloží do temperovacího stroje, kde se zahřívá a následně chladí, tzv. proces temperování. Každý druh čokolády má jinou teplotu temperování.
Po té je čokoláda vlévána do forem, které se ukládají do lednice. Jakmile čokoláda ztuhne, vyklopí se z forem a nechá se minimálně 1 den „odpočívat“. Pak je čokoláda připravená k balení.
Neobsahuje lecitin ani konzervanty! Neobsahuje LEPEK.
Hmotnost: 45g
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.