ČOKOLÁDA HOŘKÁ 75% - s levandulí 45 g ČOKOLÁDOVNA TROUBELICE
🍫🌿 Spojení jemné levandule a intenzivní čokolády pro smyslový zážitek
Prémiová hořká čokoláda s 75 % kakaa, obohacená o květy levandule, nabízí netradiční gurmánský zážitek. Tato kombinace intenzivní kakaové chuti a jemné, květinové vůně levandule přináší vyváženou harmonii, která potěší každého milovníka kvalitních čokolád.
Kategorie: | BIO POTRAVINY - POTRAVINY |
---|---|
EAN: | 8594196850508 |
🍫🌿 Spojení jemné levandule a intenzivní čokolády pro smyslový zážitek
Prémiová hořká čokoláda s 75 % kakaa, obohacená o květy levandule, nabízí netradiční gurmánský zážitek. Tato kombinace intenzivní kakaové chuti a jemné, květinové vůně levandule přináší vyváženou harmonii, která potěší každého milovníka kvalitních čokolád.
Hořká čokoláda 75% s levandulí je skloubení hořké čokolády s opojnou chutí i vůní levandule.
Máte rádi netradiční chutě a spojení?
Skloubila se chuť hořké čokolády 75% s květy levandule z Levandulového statku Bezděkov!
Složení: Kakaové boby, kakaové máslo, panela, levandule. Obsah kakaové sušiny nejméně: 75%.
Na první ochutnání čokoláda velmi jemné chuti, která se postupně rozvíjí do hořké chuti. Tuto čokoládu ocení všichni milovníci hořkých čokolád.
Čokoláda je slazena panelou, která doladí konečnou lahodnou sladkou chuť.
Neobsahuje lecitin ani konzervanty! Neobsahuje LEPEK.
Čokoláda je vhodná i pro vegany.
Základní proces výroby:
Kakaové boby se nejdříve musí ručně přebrat a roztřídit. Boby se nasypou do drtiče, kde dochází k narušení struktury bobů a následnému „odfouknutí“ slupky. Tímto procesem vzniká kakaová hmota. Kakaové hmota se vlévá do melanžéru. Přidají se další suroviny – kakaové máslo na zjemnění, případně sušené mléko a panela.
Vše se promíchává a hněte. Hnětení je proces, kdy dochází ke zjemňování čokolády ve speciální nádobě - melanžéru, ve které jsou umístěny žulové kameny, které se otáčí po žulovém dnu nádoby a tím dochází k zjemnění čokolády. Hnětení trvá až několik desítek hodin. Po té se čokoláda vlévá do nerezových nádob, kde ztuhne.
Čokoláda se pak vloží do temperovacího stroje, kde se zahřívá a následně chladí, tzv. proces temperování. Každý druh čokolády má jinou teplotu temperování.
Po té je čokoláda vlévána do forem, které se ukládají do lednice. Jakmile čokoláda ztuhne, vyklopí se z forem a nechá se minimálně 1 den „odpočívat“. Pak je čokoláda připravená k balení.
Neobsahuje lecitin ani konzervanty! Neobsahuje LEPEK.
Hmotnost: 45 g
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.