YOGU - 10 tablet RENOVALITY
YOGU
Jogurtová kultura Yogu vám umožní vytvořit jogurt s dokonalou konzistencí a bohatým, plným chuťovým profilem. S balením obsahujícím 10 tobolek můžete připravit až 200 kg jogurtu! Výhody: autenticita a chuť, zdraví prospěšné, ekonomická efektivita, snadná příprava a personalizace.
YOGU
Jogurtová kultura Yogu vám umožní vytvořit jogurt s dokonalou konzistencí a bohatým, plným chuťovým profilem. S balením obsahujícím 10 tobolek můžete připravit až 200 kg jogurtu! Výhody: autenticita a chuť, zdraví prospěšné, ekonomická efektivita, snadná příprava a personalizace: Užívejte si jogurt přesně podle vašeho gusta s možností přidávání různých příchutí a ingrediencí.
Návod na přípravu:
Zahřejte plnotučné mléko (1-2 litry) na teplotu cca 35-40ºC. Vysypejte celý obsah startovací kultury z 1 tobolky a dobře promíchejte, aby se rozpustila. Ideálně tyčovým mixérem. Nádobu s naočkovaným mlékem vložte do jogurtovače na 18-20 hodin. Poté nádobu opatrně (bez třepání či míchání) vyjměte z jogurtovače a vložte do lednice. Po ochlazení na 10ºC je produkt připraven ke spotřebě. Kvalita hotového výrobku závisí na kvalitě použitého mléka. Pokud nejste s výsledkem spokojeni, použijte jiné mléko. Z hotového jogurtu oddělte část, kterou použijete na další zaočkování /2 lžíce/.
Složení:
1 kapsle obsahuje 0,24 g lyofilizované mikroorganismy. Druhy: Lactobacillus bulgaricus, Streptococcus thermophilus, Bifidobacterium bifidum, Bifidobacterium infantis, Bifidobacterium longum, Bifidobacterium breve, Bifidobacterium adolescentis.
Uchovávejte kultury v lednici = minimální trvanlivost 2 roky, při teplotě do 20 °C = minimální trvanlivost 1 rok.
Doplňkové parametry
| Kategorie: | SLADIDLA |
|---|---|
| EAN: | 8594187813741 |
Diskuze
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Související produkty
Podobné produkty
nenáročná příprava ke směsi přidáte jen vodu z jednoho balení uvaříte 2 porce
přidejte už jen vodu hotovo za 10 minut s restovanou cibulkou a slaninou, brynzou nebo kyselým zelím vyzkoušejte také posypané kakaem, cukrem, skořicí...
