SCHOENENBERGER® HENSEL® OCET BALSAMICO PRÉMIOVÁ KVALITA 500ml
Hledáte víc než jen běžný balsamikový ocet? Pro vás je určena jedině výběrová kvalita z Itálie. Za jeho výrobou nestojí jen klasická výroba. Je to i tradiční recept, proces zrání a výběr nejkvalitnějších bobulí. To je SCHOENENBERGER® Hensel® BIO Ocet Balsamico Premiová kvalita.
Kategorie: | SALUS |
---|---|
Typ produktu: | ocet |
Množství: | 500ml |
Použití: | Dochucení ovoce, sýrů, salátů, předkrmů, marinád, zeleniny, i maso. |
Složení
Vinný ocet* (víno*, voda), zahuštěný hroznový mošt** z kontrolovaného ekologického zemědělství
Výživové údaje na 100 g | ||
Energetická hodnota (kJ, kcal) | 503 kJ / 119 kcal | |
Tuky | 0 g | |
z toho nasycené mastné kyseliny | 0 g | |
Sacharidy | 25 g | |
z toho cukry | 22 g | |
Bílkoviny | 0 g | |
Sůl | 0.15 g |
Popis
SCHOENENBERGER® Hensel® BIO Ocet Balsamico Premiová kvalita má historii své výroby zakořeněnou v Itálii, kde se vyrábí dodnes. Právě tato tradice výroby mu zaručuje jeho nezaměnitelnou chut, barvu a aroma. Směs je uskladněna v dřevěných sudech, kde několik let dozrává. Finální chuť ovlivňuje právě vůně dubového dřeva, ze kterého jsou sudy vyrobeny. Balsamikový ocet je typický vysokou lepkavostí a ostrou aroma s dřevitým podtónem. Používá se na dochucení ovoce, sýrů i oživení chuťových variací v salátech, předkrmech, marinádách na zeleninu i maso.Použití: Před použitím dobře protřepat.
Skladování: Pečlivě uzavřený po otevření uchovejte v chladu.
Tip pro vás: Právě kvůli výrazné a nezaměnitelné chuti se používá minimální množství. I malá kapka výrazně ovlivní celkovou chuť jídla. Jeho konzistence je hustší, má výraznou sladkokyselou chuť.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat komentář