CAMU CAMU POWDER BIO
Doplněk stravy.
Maximální zachování živin v certifikované kvalitě BIO.
Camu Camu jsou červenofialové bobule ze stromu Myrciaria dubia, který roste v Amazonii v blízkosti vody a přirozeně obsahuje mnoho živin, vitamínu C a fytonutrientů. Prášek z těchto bobulí má zřetelnou, ostře kyselou citronovou chuť s trochou exotického pozadí. Je ideální pro zintenzivnění jiné příchuti a jako přísada do smothiees. Lze ji užít i v exotických dresincích, omáčkách, dezertech, koláčích, zmrzlině, sorbetech a jogurtech.
Maximální zachování živin v certifikované kvalitě BIO.
Camu Camu jsou červenofialové bobule ze stromu Myrciaria dubia, který roste v Amazonii v blízkosti vody a přirozeně obsahuje mnoho živin, vitamínu C a fytonutrientů. Prášek z těchto bobulí má zřetelnou, ostře kyselou citronovou chuť s trochou exotického pozadí. Je ideální pro zintenzivnění jiné příchuti a jako přísada do smothiees. Lze ji užít i v exotických dresincích, omáčkách, dezertech, koláčích, zmrzlině, sorbetech a jogurtech.
Balení: 100 g
Dávkování: 5 g (1 čajová lžička) denně smíchejte s 300 ml šťávy, mléka, ovocného nebo zeleninového koktejlu. Balení obsahuje 20 dávek.
Upozornění: Nepřekračujte doporučenou denní dávku. Nenahrazuje vyváženou pestrou stravu. Vhodné pro veganskou stravu. Skladujte v suchu a chladu, mimo dosah dětí. Sáček těsně uzavřete po každém použití.
Výživové údaje:
|  Počet dávek v balení: 20 x 5 g |  100 g | 
|  Energetická hodnota |  1320 kJ / 314 kcal | 
|  Tuky |  2,5 g  | 
|    z toho nasycené mastné kyseliny |  0,4 g  | 
|  Sacharidy |  55,6 g  | 
| z toho cukry | 5,6 g | 
|  Bílkoviny |  5,6 g  | 
|  Sůl  |  0,65 g  | 
|  Další složky |  na 100 g/ 5 g (RHP*) | 
|  Vitamín C |  4508 mg (5635 %)/ 225 mg (281 %) | 
*% RHP - % referenční hodnoty příjmu vitamínů a minerálních látek.
Složení: 100% Myrciaria dubia v prášku z Peru. BIO kvalita.
Složení: 100% Myrciaria dubia v prášku z Peru. BIO kvalita.
Doplňkové parametry
| Kategorie: | RŮZNÉ | 
|---|---|
| EAN: | 5400706613170 | 
Diskuze
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
                Přidat komentář
            
                        
