MOUKA Z JUKY 500 g ČOKOLÁDOVNA TROUBELICE
Bezlepková alternativa klasické mouky s jemnou chutí.
Vyrobena z kořene juky (manioku/tapioky) – vhodná pro bezlepkové pečení, zahušťování i přípravu placek a tortill. Přirozeně bez lepku, lehce stravitelná a univerzální.
Bezlepková alternativa klasické mouky s jemnou chutí.
Vyrobena z kořene juky (manioku/tapioky) – vhodná pro bezlepkové pečení, zahušťování i přípravu placek a tortill. Přirozeně bez lepku, lehce stravitelná a univerzální.
Bezlepková mouka z juky.
Bezlepková mouka z juky (Manihot ecsulenta) je vhodná k přípravě slaných i sladkých pokrmů, na pečení i vaření.
Juka (maniok) je jednou z nejvíce používaných potravin v Jižní Americe. Maniok obsahuje rezistentní škrob, který z něj činí velmi zdravou potravinu. Přispívá ke zlepšení zdraví střev, což se projevuje i ve zlepšení imunitního systému. Rezistentní škrob také napomáhá metabolismu a snižuje hladinu glukózy v krvi, čímž podporuje pocit sytosti a snižuje chuť k jídlu (je velmi užitečný při dodržování redukční diety nebo diety na kontrolu hmotnosti).
Složení: juka (yuca, maniok)
Výživové údaje na 100 g:
| Energetická hodnota | 1450 kJ (342 kcal) |
| tuky | 0,3 g |
| z toho: nasycené mastné kyseliny | 0,09 g |
| sacharidy | 80,6 g |
| z toho: cukry | 2,72 g |
| vláknina | 5,59 g |
| bílkoviny | 1,28 g |
| sůl | 0,056 g |
RECEPT - SÝROVÉ BOCHÁNKY (Pan de Yuca)
- 300 g mouky z juky
- 300 g čerstvého sýra
- 1-2 prášky do pečiva (příp. kvasnice)
- mléko dle potřeby
Doplňkové parametry
| Kategorie: | Mouky a moučné směsi |
|---|---|
| EAN: | 1007838306297 |
Diskuze
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
