
HOUBY SUŠENÉ - hřiby 16 g RamRam
Sušené houby jsou ideální do polévek, omáček, pod dušené maso, do rizota nebo těstovin..
Máme zažité, že je potřeba sušené houby před vařením namáčet. Není to ale nezbytně nutné. Máme několik jiných možností - podle toho, jak s houbami budeme dále pracovat.
Jak připravovat sušené hřiby
Pravidla jejich zpracování jsou jednoduchá, máme několik možností postupu:
- Houby namočíme do vlažné vody nebo také do mléka, na cca hodinu. Pak je scedíme a přidáme do jídla, kde je provaříme. Vodou z namáčení jídlo (maso, rýži) podléváme nebo z ní uvaříme polévku.
- Namočené houby i s vodou, ve které jsme je namáčeli, povaříme doměkka a použijeme i s vývarem. Takto připravujeme houby např. do vánočního kuby, hubníku apod.
- Suché houby orestujeme na tuku, vložíme přímo do omáčky nebo polévky, a povaříme, aby změkly. Orestováním zvýrazníme chuť a vůni hub v pokrmu.
Složení: hřib smrkový, hnědý, kovář, liška obecná
Skladujte při teplotě do 20 stupňů a relativní vlhkosti do 65%.
OBSAH: 16 g
Doplňkové parametry
| Kategorie: | KOŘENÍ -SOLI - SODA - DOCHUCOVADLA |
|---|---|
| EAN: | 8594070340057 |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat komentář
