Bylinky do polévky 40 g GŘEŠÍK
Do polévek, do salátů a omáček, též pod svíčkovou.
Do polévek, do salátů a omáček, též pod svíčkovou.
Složení: karotka, pastiňák, pórek, celer list, pažitka, libeček list, kmín
Výrobek obsahuje celer. 
Tato série se vyznačuje mimořádnou kvalitou jednotlivých koření a velmi příznivou cenou v poměru k hmotnosti. Všechno koření je bez glutamanu sodného.
Balení: 30 g
Doplňkové parametry
| Kategorie: | KOŘENÍ -SOLI - SODA - DOCHUCOVADLA | 
|---|---|
| EAN: | 8595122341220 | 
Diskuze
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Související produkty
 
                                                                                                                                    
    
            
        
        Tymián se používá do tepelně upravovaných pokrmů, zvláště do dušených pokrmů a polévek, nepostradatelný je do svíčkové omáčky, ke smažené nebo pečené...
 
                                                                                                                                    
    
            
        
        Směs je určená k nejrozmanitějším úpravám mletého masa. Použít se dá také do masových a zeleninových náplní (pečené papriky) a také do masových či játrových...
 
                                                                                                                                    
    
            
        
        Do polévek, do salátů a omáček, též pod svíčkovou.
 
                                                                                                                                    
    
            
        
        Extra kvalita, zahradní pěstování!Do italské kuchyně, na pizzu, špagety, saláty. Vhodná do fazolí a omáček.
 
                                                                                                                                    
    
            
        
        Ideální do mlýnků na pepř. Osvěží vůní, chutí i barevností všechny pokrmy.

 
 
                                                                                                                                                                                     
                                                                                                                                    
    
             
                                                                                                                                    
    
             
                                                                                                                                    
    
            