KOKOSOVÝ CUKR BIO květový 350 g ZDRAVÝ DEN
Bio kokosový cukr má stejnou sladivost jako běžný cukr a je tak vhodný jako ideální náhrada klasického bílého cukru a umělých sladidel.
Kokosový cukr BIO květový 350g
Bio kokosový cukr má stejnou sladivost jako běžný cukr a je tak vhodný jako ideální náhrada klasického bílého cukru a umělých sladidel.
Bio kokosový cukr se získává v Indonésii ručním sběrem nektaru z květů kokosových palem a následným sušením do podoby krystalů cukru.
Má nízký glykemický index 35 a přirozený obsah základních aminokyselin a minerálů - např. železa, hořčíku, draslíku, zinku a dalších.
Je vyroben v BIO kvalitě bez chemických a konzervačních látek a je nerafinovaný. Má stejnou sladivost jako běžný cukr a je tak vhodný jako ideální náhrada klasického bílého cukru a umělých sladidel. Díky lahodné plné chuťi s nádechem karamelu si získal oblibu po celém světě.
CZ-BIO-002
Složení: 100% kokosový cukr květový v BIO kvalitě. Nerafinovaný.
Doporučené užití: Vhodný do kávy, čaje, k dochucení müsli, koktejlů nebo kaší. Díky své lehce karamelové chuti je oblíbenou přísadou do zákusků nebo na pečení.
Výživové údaje na 100g: energetická hodnota 1610kJ/386kcal, tuky 0,3g z toho nasycené mastné kyseliny 0,1g, sacharidy 93g z toho cukry 92g, bílkoviny 1,6g, sůl 0,3g.
Skladujte v suchu.
Země původu: Indonésie.
Obsah
350 g
Doplňkové parametry
| Kategorie: | Cukry |
|---|---|
| EAN: | 8594172690524 |
Diskuze
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Související produkty
obsahuje cukr a vanilinové aroma k dochucení moučníků, krémů či koktejlů na posypání koláčů a jemného pečiva NOVINKA: EKOnomické i EKOlogické balení 600 g...
perfektně namíchaná směs pro typicky vánoční cukroví s drcenými lískovými ořechy přidáte jen máslo a vejce
skvěle namíchaná směs pro tradiční cukroví přidáte jen máslo a vejce
skvěle namíchaná směs pro vaše vánoční cukroví přidáte jen máslo a vejce upečete z ní také lehký jablkový řez do těsta můžete podle chuti přidat...
Kokosový cukr se získává z nektaru květů kokosové palmy, který se nechá zkrystalizovat. Kokosový cukr je bohatý na inulin, což je přírodní...
Kokosový cukr se získává z nektaru květů kokosové palmy, který se nechá zkrystalizovat. Kokosový cukr je bohatý na inulin, což je přírodní...
Kokosový cukr se získává z nektaru květů kokosové palmy, který se nechá zkrystalizovat. Kokosový cukr je bohatý na inulin, což je přírodní...
Kokosový cukr se získává z nektaru květů kokosové palmy, který se nechá zkrystalizovat. Kokosový cukr je bohatý na inulin, což je přírodní...
