VLAŠSKÉ OŘECHY vyloupané - VARIANTY: 500 g, 1000 g GRIZLY

Vyloupané jádra vlašských ořechů jsou výživná pochoutka s jemně nahořklou chutí a vysokým obsahem zdraví prospěšných tuků, antioxidantů a minerálů. Ořechy jsou pečlivě vytříděné, bez skořápek, připravené k okamžitému použití do kuchyně i na přímou konzumaci.

Kód: 49597/500
Značka: GRIZLY
od 189 Kč / ks
Snímek obrazovky 2025 07 02 145640
Novinka
500 g
Skladem | 49597/500 EAN: 8595678403700
189 Kč / ks
1000 g
Skladem | 49597/100 EAN: 8595678421346
299 Kč / ks

Vyloupané jádra vlašských ořechů jsou výživná pochoutka s jemně nahořklou chutí a vysokým obsahem zdraví prospěšných tuků, antioxidantů a minerálů. Ořechy jsou pečlivě vytříděné, bez skořápek, připravené k okamžitému použití do kuchyně i na přímou konzumaci.

Vlašské oříšky jsou bohaté na bílkoviny, zdravé tuky, vitamíny a minerální látky. Ze všech druhů ořechů mají dokonce nejvyšší množstvím omega-3 mastných kyselin a antioxidantů.

GRIZLY Vlašské ořechy 500 g, 1000 g

Vlašské ořechy jsou již vyloupané, můžete je mít vždy po ruce a pochutnat si rychlé svačině. 60 % obsahu tvoří celé půlky, které můžete použít na ozdobení doma vytvořených dezertů nebo do domácí granoly. Menší kousky pak nasypte na ranní kaši a použijtejako posypku na saláty ze zeleniny či ovoce. Pokud rádi pečete, rozemleté vlašáky jsou skvělé jako přísada do sladkých těst a také jako náplň do buchet, rolád a závinů.

Proč chtít GRIZLY pistácie se sníženým obsahem soli?

  • o 50 % méně soli
  • skvělé jako rychlé pohoštění k večernímu relaxu
  • jemná slaná chuť

Složení:

Výživové údaje na 100 g
Energetická hodnota: 2 954 kJ / 705 kcal
Tuky: 65 g
z toho nasycené mastné kyseliny: 6 g
Sacharidy: 14 g
z toho cukry: 1,1 g
Vláknina: 7 g
Bílkoviny: 15 g
Sůl: 0,025 g

 

Složení:Vlašské ořechy 100 %

Může obsahovat stopy arašídů, jiných skořápkových plodů, sezamu a siřičitanů.

Skladování: Skladujte na temném, chladném a suchém místě.

Obsah: 500 g, 1000 g

 

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Bezpečnostní kontrola