ROZMARÝN ŘEZANÝ BIO - KRABIČKA 25 g SONNENTOR

Sušený rozmarýn (Rosmarinus officinalis) v BIO kvalitě je oblíbeným kořením středomořské kuchyně. Jeho výrazná, lehce pryskyřičná vůně a chuť dodává pokrmům hloubku a jedinečný charakter. Skvěle se hodí k pečeným bramborám, masu, zelenině, do marinád i omáček.

vegan, vegetarián

Skladem
Kód: 86-4334
Značka: SONNENTOR
70 Kč / ks
Kategorie: BIO POTRAVINY - POTRAVINY
EAN: 9004145003163
Množství: 40 g
Snímek obrazovky 2025 07 11 141138
Novinka

Sušený rozmarýn (Rosmarinus officinalis) v BIO kvalitě je oblíbeným kořením středomořské kuchyně. Jeho výrazná, lehce pryskyřičná vůně a chuť dodává pokrmům hloubku a jedinečný charakter. Skvěle se hodí k pečeným bramborám, masu, zelenině, do marinád i omáček.

Bylinná a pepřově pryskyřičná chuť rozmarýnu nám připomíná typickou atmosféru středomořských zemí. Zelené, jehličkovité lístky zjemňují italské zeleninové a rajčatové pokrmy, k jejichž přípravě neodmyslitelně patří olivový olej. Snítky rozmarýnu ozdobí pečené kuře i jehněčí maso. Pravý domácí chléb s rozmarýnem, trošku olivového oleje, láhev dobrého vína – a posezení s přáteli může začít.

TIP: lístky rozmarýnu před použitím rozmělněte v hmoždíři. Rozmarýn by se měl vařit společně s jídlem, aby se mohlo zcela uvolnit jeho výrazné aroma. Kdo nechce kousat do často tuhých lístků, uvaří jednoduše celou větvičku a před podáváním ji odstraní.

Složení: rozmarýn bio

vegan, vegetarián

Využití: chléb, drůbež, zelenina, jehněčí maso, pečené maso

Kuchyně: středomořská kuchyně, česká kuchyně

Skladování: v suchu a chladu

Obsah: 25 g

 

Kde najde využití:
dipy, zelenina, sýr, těstoviny, pizza, pesto, salát, rajčata, vegetariánská jídla
Kuchyně:
středomořská kuchyně, česká kuchyně
Kde najde využití:
dipy, zelenina, sýr, těstoviny, pizza, pesto, salát, rajčata, vegetariánská jídla
Kuchyně:
středomořská kuchyně, česká kuchyně
Kde najde využití:
dipy, zelenina, sýr, těstoviny, pizza, pesto, salát, rajčata, vegetariánská jídla
Kuchyně:
středomořská kuchyně, česká kuchyněObsah: 40

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Bezpečnostní kontrola