Kešu krém jemný 100% 500g GRIZLY

K výrobě GRIZLY kešu krému se používají prémiové kešu oříšky, ty nasucho pražíme a meleme do jemné konzistence. Vznikne tak lahodný oříškový krém.

Skladem
Kód: 48142
Značka: GRIZLY
219 Kč / ks

GRIZLY Kešu krém jemný 100% 500 g

Velmi jemné máslo z kešu chutná přímo báječně, protože k jeho výrobě se používají  čerstvé kešu oříšky. Nenajdete v něm žádné další příměsi, jen kešu. Nicméně jemný kešu krém není v naší nabídce osamocený. Vyberou si i ti, kteří dávají přednost arašídovým nebo mandlovým krémům. A jestli máte raději ochucené ořechové krémy – doporučujeme mrknout na arašídový krém slaný karamel nebo arašídový krém s belgickou čokoládou.

Proč chtít jemný kešu krém?

žádný přidaný cukr

bez palmového oleje

krémová konzistence

Na co je dobrý kešu krém?

Perfektní využití má jako přídavek do ovocných i proteinových koktejlů, kterým dodá lahodnou ořechovou chuť a také všechny nutriční benefity. Krém si oblíbíte v kuchyni při pečení. Můžete jej přidat do ovesné kaše, namazat na oblíbené pečivo nebo smíchat s tvarohem či jogurtem. Výborně chutná i s čerstvým ovocem. A pro milovníky koblížků i ořechových másel tady máme recept na lahodné donuty s ořechovou polevou

Věděli jste, že..

…ořechová másla a krémy vyrábíme každý týden v malých sériích? Můžeme tak zaručit výjimečnou kvalitu u každého kusu.

GRIZLY kešu krém navíc odpovídá požadavkům na zdravé oříškové máslo, protože k jeho výrobě se používají pouze kešu oříšky.

Žádné další přidané cukry, oleje nebo aditiva v něm nenajdete.

Složení: Jemně mletá jádra kešu ořechů 100 %.
Země původu: Česká republika.
Skladování: Skladujte v temném, chladném a suchém místě.
Balení: Šroubovací plastová dóza zajištěná hliníkovou fólií a bílým víčkem.
Doporučujeme před konzumací promíchat, olej na povrchu je přirozeným jevem.

Výživové údaje na 100 g
Energetická hodnota: 2 402 kJ / 574 kcal
Tuky: 46,3 g
z toho nasycené mastné kyseliny: 9,1 g
Sacharidy: 32,7 g
z toho cukry: 5 g
Vláknina: 3 g
Bílkoviny: 15,3 g
Sůl: 0 g

 

OBSAH: 500 g

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Bezpečnostní kontrola