GHEETELLA - lískooříškový krém s Ghí 220 ml ČESKÉ GHÍČKO
Lískooříšková GHEETELLA chutná skvěle jak na lžičce, tak na palačinkách, waflích, toastech nebo v ovesných kaších.
Kategorie: | BIO POTRAVINY - POTRAVINY |
---|---|
EAN: | 8594178590668 |
Lískooříšková GHEETELLA chutná skvěle jak na lžičce, tak na palačinkách, waflích, toastech nebo v ovesných kaších.
Tato lískooříšková obsahuje jen lískové ořechy, Ghee, med a pravou vanilku. Zamilují si ji děti i dospělí. Gheetellu si můžete namazat na toast, palačinku nebo wafle. Skvěle ochutí ovesnou kaši nebo z obyčejného nakrájeného ovoce vykouzlí báječnou svačinu. Nebo si jednou za čas otevřete Gheetellu a jezte ji jen tak, lžičkou.
Gheetella je zkrátka odpovědí na obrovskou chuť na něco dobrého a bez výčitek.
Gheetella nemusí do ledničky a vydrží až 7 měsíců.
Láska k ořechové pomazánce vzniká rychle. Po první lžičce pocítíte
intenzivní zamilovanost. Po přečtení složení lásku na celý život.
Ghee má vysoký kouřový bod, a tak se nepřepaluje. Po smaženém na Ghee vám těžko nebude. Právě naopak.
Ghee obsahuje vitamíny A, D, E, a K. Díky omega 3 a omega 6 mastným kyselinám pomáhá promazávat nervový systém a mozek. Kyselina máselná zase ochraňuje střeva od zánětu a pomáhá udržovat zdravou hladinu inzulinu v těle. Ghee také zlepšuje trávení a pomáhá s hubnutím, protože energie mastných kyselin pomáhá spalovat tuky, a také na sebe váže toxiny a volné radikály, které odvádí z těla pryč.
Ghee je jednoduše superpotravina, a to i pro alergiky na laktózu a kasein. Přepouštěním se máslo zbaví alergenů, ale chuť a vůně másla zůstává i pro ty, kteří si ho jinak musí odpírat.
Skladování a trvanlivost: 7 měsíců, skladovat při teplotě do 25°C, po otevření spotřebujte do 1 měsíce, chraňte před přímým slunečním zářením
Složení: lískové ořechy 50%, med, ghee-máselný tuk 23%, kakao, vanilka
Výživové údaje na 100 g: Energetická hodnota: 2681 kJ / 649 kcal; Tuky: 58,5 g; Nasycené mastné kyseliny: 18,9 g; Bílkoviny: 10,2 g; Sacharidy: 19 g; Cukry: 17,8 g; Vláknina: 8 g, Sůl: < 0,1 g
Obsah: 220 ml
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.